Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • assessoria de comunicació CT Fertility

Altres Projectes

  • Disseny gràfic i gestió de promocions del Servei d'Esports de la Universitat de Barcelona
  • Campanya de publicitat per a l'empresa Gracare
  • Organització d'esdeveniments Mind and Fit

Assessoria de Comunicació a nivell europeu per a CT Fertility

Conceptualitzem, desenvolupem i executem el pla de de comunicació per CT Fertility que des de 1991 ha proporcionat tractaments de fertilitat complets i eficaces, que han de donat lloc a centenars de nadons anualment a un àmplia gamma de pares de tots orígens, heterosexuals i homosexuals, a nivell nacional i internacional. La companyia amb seu a Nova York ha fitxat a v3rtice, com la seva agència de comunicació per executar el pla de de Comunicació europeu, duent a terme una estratègia de comunicación als països amb públic potencial: França, Itàlia, Anglaterra, Alemanya i Espanya.

Actualment hi ha un debat sobre la legislació de la maternitat subrogada, aquesta situació delicada afecta directament al plantejament del pla de comunicació, ja que hem de tenir molt en compte els canals de comunicació que permete la promoció del servei de de CT Fertility. Per aquest motiu, com agència de comunicación hem desenvolupat un pla de comunicació digital; canals que en l'actualitat permeten la comunicació i promoció directa del servei del nostre al nostre públic objectiu.

L'objectiu del pla de comunicació és donar a conèixer els esdeveniments informatius que es realitzaran al llarg d'aquest any als països citats, i per això, utilitzarem les xarxes socials i elaborarem una campana d´adwords que permetran informar directamente al nostre target. 

Com agència de comunicació a Barcelona, ​​comptem amb dissenyadors que dissenyaran els suports necessaris per executar la campana d'AdWords i els facebook ads. A més, comptarem amb els nostres community managers que la portaran a terme, mesurant dia a dia els resultats de la mateixa i el seu seguiment; i així, modificar  i prendre decisions immediates. És clau, modificar qualsevol acció de l'estratègia de forma àgil, per tal d'aconseguir els objectius marcats per la companyía de Nord-america.

La Comunicació en aquest sector és delicada, i per això, la companyia establerta a Nova York ha fitxat a v3rtice com agència de comunicació, degut al nostre know-how en el sector, ja que durant molts anys hem dut a terme la comunicació de cliniques de fertilitat espanyoles. 

Un paper clau en aquest projecte és la nostre funció com assessoria de comunicació; és important executar el pla de comunicació, pero també assessorar al client respecte la planificació i la presa de decisions estratègiques, aportant l'òptica orofessional en l'àmbit de la comunicació. Com a consultora de comunicació pionera en l'assessoria estratègica del sector de la maternitat subrogada, és fonamental una comunicació directa amb el client que permeti la màxima rapidesa en la presa de decisions.