Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • Agència de comunicació Barcelona y Ajuntament de Sabadell

Altres Projectes

  • Gabinet de premsa per a El Rusc Que Diu Sí!
  • Gabinet de premsa Barcelona per a Studio di Stile
  • Creació naming i disseny logotip per a Crystal

Assessoria de comunicació d'Alcaldia de l'Ajuntament de Sabadell

V3rtice com agència de comunicació ha tancat un acord amb la nova alcaldia de l'ajuntament de Sabadell per realitzar el servei d'assessoria en comunicació digital, xarxes socials.

La nostra funció es centra en l'assessorament de continguts i d'imatge de les xarxes socials, i de l'elaboració de l'estratègia digital. Establint un feedback directe amb el gabinet de premsa i amb el partit polític per generar un protocol intern.

Mitjançant les xarxes socials pretenem donar visibilitat a l'actualitat de Sabadell, sobretot als temes que més interessin als ciutadans de la capital del valles occidental, i així establir canals de proximitat i generar feedback mitjançant un social mitjana pla.

Permetent així, la interactivitat amb els ciutadans, parlar i escoltar de forma directa. Mitjançant aquesta interacció, el social mitjana ens permet descobrir que pensen i que els preocupa als ciutadans de Sabadell, establint un canal de connexió directe amb l'alcaldia.

En una assessoria de comunicació digital hem de tenir molt clar els objectius, la situació actual, el target a qui ens dirigim, i sobretot, conèixer el nostre posicionament. Amb aquesta informació, vam elaborar l'estratègia més adequada a les xarxes socials.

La comunicació en el sector institucional és molt delicada per això sempre recomanem realitzar prèviament un protocol de comunicació intern i establir un gabinet de regs / crisi per estar previnguts, sobretot per tenir en compte la reacció en temes delicats. D'aquesta manera els nostres periodistes disposen d'eines eficaces per donar resposta a curt termini.