Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • Assessoria en comunicació per ESERP

Altres Projectes

  • Organització d'esdeveniments Mind and Fit
  • Disseny Gràfic per a l'Ajuntament de Las Rozas
  • Agència de comunicació per a l'esdeveniment de Yuki

Assessoria de Comunicació per ESERP

ESERP és una escola de negocis ubicada al centre de Barcelona que ofereix una àmplia oferta formativa altament qualificada i que compta amb multitud de titulacions que tenen conveni amb les universitats de més prestigi de la ciutat. En ESERP podràs cursar Màsters, Graus i titulacions Superiors tant en modalitat presencial com online.
 
Des ESERP, escola de negocis de Barcelona, ​​precisaven d'una empresa que els portés a terme cursos de formació dins l'àmbit de la comunicació i la publicitat. En V3rtice, som especialistes en aquest àmbit i els vam preparar un pla de comunicació operatiu i adaptat a la cultura, valors, missió, visió i característiques de l'escola de negocis ESERP.
 
La formació en l'àmbit de la comunicació serveix per millorar el rendiment i la retenció dels professionals, ajuda a promoure estratègies cognoscitives superiors i serveix per enfortir l'autoconfiança de les persones. L'objectiu més important i que des V3rtice volem destacar més, és que s'incrementa el pensament crític de les persones.
 
Des V3rtice, agència de publicitat i comunicació hem dut a terme un pla formatiu integral orientat a l'àmbit de la comunicació i de la publicitat que ens han permès adoptar una sèrie de mesures que han ajudat a millorar a l'empresa i als seus treballadors i que repercutiran de manera positiva en la satisfacció i professionalitat dels treballadors del centre.
 
Com assessoria de comunicació comptem amb experts en comunicació que s'encarreguen d'assessorar cada client de manera personalitzada segons Objectius interns de l'empresa. Com a agència de comunicació a Barcelona ENS encarreguem de construir el Missatge segons a els valors de cada marca i / o projecte, tenint en compte Quant su posicionament actual i sobretot, a els Objectius a transmetre. Com assessors de comunicació és important Tenir un contacte directe amb el client i AIXÍ, construir el Missatge més adequat a les Seves necessitats. Tant la imatge com el Missatge que transmet una marca ha d'estar estratègicament dissenyat, ia la nostra imatge a l'exterior marcarà gran part de la trajectoria d'una campanya i / o projecte, per aixó, com a assessors de comunicació sempre aconsellem Tenir cura Tant la comunicació interna com la comunicació externa en su imatge i Missatge.