Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • assessoria comunicació lligues universitàries

Altres Projectes

  • Agència de comunicació Ajuntament del Prat de Llobregat
  • Planificació i execució campanya publicitat Imaginarium
  • Disseny gràfic Barcelona para Synergie

Gabinet de comunicació lligues universitàries

Desenvolupament del pla de comunicació i promoció de les Lligues Universitàries, projecte intenr  d'Esports UB (Universitat de Barcelona). Ens encarreguem de la gestió i dinamització de xarxes socials (community manager), i de l'adaptació del disseny gràfic corporatiu a les campanyes de promoció i publicitat de les lligues.

El nostre departament de publicitat s'encarrega de la planificació de mitjans (muppis, autobús i altres mitjans de publicitat exterior) i de la conceptualització i planificació de les promocions en les facultats, així com de les relacions públiques en les mateixes. Coordinem la presència dels promotors en les facultats, així com l'impacte i retorn de les accions de màrqueting directe (esdeveniments de promoció).

També, actuem com assessoria de comunicació; i ens permet tenir una visió global i objectiva del target i així, realitzar una anàlisi dels objectius de comunicació i de les accions a realitzar a nivell de comunicació, premsa i publicitat.

A més, els nostres periodistes s'encarreguen de la redacció de notícies d'actualitat per a la seva posterior publicació en mitjans esportius com l'espai fix al "El Mundo Deportivo", espai publicitari del nostre client.

La clau per a un projecte com Lligues Universitàries és la proximitat amb el públic objectiu, per això, les accions de comunicació que plantegem i executem són accions de màrqueting directe, com les promocions en les facultats o publicitat directa en canals dirigits al nostre públic objectius: xarxes socials, autobusos, metro (publicitat exterior).

Som una agència de comunicació amb un know how en comunicació i publicitat esportiva, és important alhora de comunicar conèixer el sector esportiu i amb això som pioners com agència de comunicació esportiva a Barcelona, portant la comunicació de blus de tennis, pàdel, futbol, natació, etc.