Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • ajuntament-de-barcelona-campanya-de-mercats

Altres Projectes

  • Agència de publicitat per a la Fira Internacional de Forminsa
  • Relacions Públiques per Electrostocks
  • Agència publicitat Barcelona per Naturpetra

Disseny gràfic per la Campanya de Mercats de l'Ajuntament de Barcelona

Com a agència de comunicació a Barcelona, s'ha dut a terme el shooting fotogràfic i el disseny gràfic dels diferents materials online i offline de la Campanya de Mercats, creada per l'Ajuntament de Barcelona.

Barcelona és una ciutat plena de mercats. Podríem dir que els mercats s'han convertit en l'ànima i en un atractiu turístic per als visitants i ciutadans de la ciutat comtal. Podem trobar mercats en edificis emblemàtics o en edificis creats i dissenyats específicament per a ser mercats i millorar l'experiència de compra. No obstant això, els mercats de Barcelona no són només uns espais públics més sinó que potencien l'activitat econòmica del barri en qüestió i la convivència amb els seus ciutadans.

A més, els mercats són sinònims de valors com el reciclatge, el medi ambient i la sostenibilitat social i cultural. També, promouen una dieta sana, mediterrània i equilibrada a través del comerç local i els productes de proximitat.

V3rtice, com a agència de comunicació de Barcelona, s'ha encarregat de dur a terme el shooting fotogràfic i la creació del material gràfic per a la campanya. Així doncs, a continuació, detallem tots els serveis i tasques realitzats per a promoure la imatge de marca dels mercats de Barcelona.

D'una banda, el shooting fotogràfic va consistir en diverses sessions de fotos dels mercats, del seu ambient i de la gent. Es tractava de fotografiar aquelles situacions on es veu a la gent comprant, parlant entre ells o simplement passejant. Al final, l'objectiu era transmetre la imatge, els valors i tot el que es podia trobar i fer dins aquests espais públics tan concorreguts.

D'altra banda, el disseny gràfic va consistir en la creació de materials per al mitjà online i offline. En l'entorn online trobem el disseny de bàners estàtics per a la web, bàners dinàmics per a les xarxes socials, portades de les xarxes socials, etc. L'objectiu principal era unificar la imatge i el to de la Campanya de Mercats en totes i cadascuna de les xarxes socials i la web. A més, el factor important era transmetre tots els valors de sostenibilitat i conscienciació dels mercats de Barcelona.