Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • agencia-publicitat-esports-universidad-barcelona

Altres Projectes

  • Gabinet de comunicació i audiovisual Consell General de Cambres de Catalunya
  • Disseny gràfic SAF (Universitat Autònoma de Barcelona)
  • Gabinet de premsa Barcelona per a Studio di Stile

Agència publicitat Barcelona pel Servei d'Esports de la Universitat de Barcelona

Com agencia publicitat Barcelona seguim treballant per la Universitat de Barcelona dins del Servei d'Esports amb les accions de creativitat i promoció dels serveis que aquesta organització genera per als membres universitaris i de fora de la comunitat universitària. I és que el Servei d'Esports de la Universitat de Barcelona cada vegada més àmplia els seus serveis per arribar a més públic.

El projecte va començar amb la promoció del curs acadèmic durant el mes de setembre amb un valor de 200€. Aquesta promoció tenia com requisits, ser estudiant de la Universitat de Barcelona que volguessin participar i unir-s'aEsports UB i a les seves institucions. Des de V3rtice, es van dissenyar diferents estratègies de disseny gràfic, sobretot en Social Mitjana i a la web de Esports UB. També, es van dissenyar estratègies en els suports publicitaris.

En aquest projecte, amb tal de complir l'objectiu de promocionar el curs acadèmic i seguint les estratègies planificades prèviament, s'han dut a terme accions de dinamització i content pla de les xarxes socials. A més, per aconseguir abastar més públic objectiu i impressions, s'ha dut a terme la promoció de la publicació en les diferents XXSS.

D'una banda, també s'han realitzat accions de disseny gràfic seguint la mateixa línia i to de la imatge de marca digital. D'aquesta manera, hem ofert diferents tipus de materials i dissenys gràfics per donar suport a la promoció en qüestió. També, s'han creat imatges per al Social Mitjana de Esports UB, factor que va dinamitzar bastant les xarxes socials i va generar engagement entre la seva comunitat.

D'altra banda, es van realitzar suports per als elements publicitaris com OPIS i MUPIS. Aquests es van distribuir pels llocs propers al servei d'esports de la Universitat de Barcelona.

Per acabar, la nostra campanya de comunicació amb Esports UB ha involucrat a tres departaments de la nostra agència de publicitat: El Departament de Comunicació, el Departament de Publicitat i el departament de Disseny Gràfic. D'aquesta manera, aconseguim millorar la imatge de Esports UB a través d'un content pla estratègic, segmentat i dirigit al target de la institució.