Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • Agencia publicitat Club Golf D'Aro

Altres Projectes

  • Disseny Gràfic per a l'Ajuntament de Las Rozas
  • Comunicació digital per View Barcelona
  • Planificació i execució campanya publicitat Helen Doron

Gabinet de comunicació integral Club Golf D'Aro

Assessoria en comunicació i publicitat del club de golf d'Aro, situat a Platja d'Aro. Donem un servei integral: des de la gestió de xarxes socials (community manager), disseny gràfic de les campanyes de promoció i publicitat tant dels tornejos com de les accions promocionals del club.
 
Gestionem i executem la comunicació interna dirigida als socis i elaborarem un pla de fidelització tant per al públic nacional com internacional.
 
Assessorem en la seva estratègia de màrqueting per a la captació de fons i socis, a més, de l'assessorament de la marca del club en esdeveniments corporatius com fires, tornejos internacionals, etc.

Com agència de comunicació del Club Golf d'Aro volem destacar la nostra funció durant 4 anys d'assessorament integral, en una primera fase el club tenia diverses debilitats que el nostre departament de comunicació va saber convertir-les en fortaleses com el branding, els partnes, els tornejos, les estratègies de promoció tant nacionals com internacionals i, sobretot, les accions de fidelització i captació de nous clients.
 
Gestionem la seva aparició en els mitjans locals de Girona (ràdio, televisió, premsa, digital, revistes d'actualitat, esportives, etc.) i com a agència d'organització d'esdeveniments, donem suport a l'organització dels esdeveniments del club, dissenyem el protocol a seguir.
 
A més, el nostre departament de publicitat s'encarrega de la producció audiovisual dels vídeos corporatius del club.

Som una agència de comunicació amb un know how en comunicació i publicitat esportiva, és important alhora de comunicar conèixer el sector esportiu i amb això som pioners com agència de comunicació esportiva a Barcelona i Girona.