Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Altres Projectes

  • Màrqueting Digital per al Grup Balfegó
  • Promoció i premsa per TBS
  • Cicle 50’ joves: disseny i comunicació dels concerts del Conservatori Municipal de Música de Barcelona

Agència publicitat Barcelona per Naturpetra

En V3rtice seguim treballant i creixent com a agència publicitat i de comunicació. El nostre equip ha treballat molt fort per poder aconseguir que Naturpetra, marca de productes medicinals i cosmètics naturals realitzats totalment a Espanya. La comunicació i publicitat, per a tot tipus d'empreses, suposa un gran avanç per a la seva producció. I així ha estat en el cas de Naturpetra.
 
Tots els compostos de Naturpetra estan formats per diferents elements, en el cas de l'Alum de roca (Il·lumini Potásico) és un compost de dos sulfats, formant cristalls opacs o trasparentes. En la naturalesa sol trobar-se en forma mineral d'origen volcànic i les traces procedeixen de l'acció de les solfataras sobre les roques que contenen sals alumínico potásicas. Es pot trobar també algunes traces en pissarres bituminosas, així com en jaciments d'hulla i de lignit.
 
I és que Naturpetra es basa en la següent idea: La forma més natural de protegir i eliminar els bacteris causants de la mala olor, la sudoració i la humitat. Permet la transpiració natural de la pell i garanteix protecció i eficàcia durant tot el dia.
 
En aquest cas, per Naturpetra organitzem una campanya de planificació de mitjans que suposava l'aparició de la marca en diferents mitjans de comunicació com a publicitat. Aquest tipus de publicitat és una de les més utilitzades per a la inserció de productes, serveis o marques al món dels mitjans de comunicació. D'aquesta manera, des de v3rtice ens encarreguem de la planificació, execució i seguiment de la campanya.
 
A més, en aquest procés de campanya de mitjans de comunicació ens encarreguem de conceptualitzar i gestionar la creativitat i producció de totes les peces que intervenen en la campanya publicitària com són espots, anuncis, catàlegs i material gràfic. Per tant, el nostre punt fort és el departament de mitjans de comunicació juntament amb l'assessorament, ja que ens agrada conèixer al client, la seva trajectòria a escala de publicitat, en què mitjans de comunicació ha aparegut entre uns altres.
 
D'aquesta manera, hem ofert a Naturpetra un servei personalitzat, sempre tenint en compte les capacitats de la marca o de l'empresa pressupostàriament per poder oferir una planificació de mitjans adequada i a mesura. I en el cas de Naturpetra ha estat així, tot basat en una idea concreta i obtenint uns resultats molt especials i concrets establerts en les reunions de l'agència amb Naturpetra. I d'aquesta manera, des de v3rtice agència de publicitat de Barcelona ens encanta poder complir els objectius de les marques dins del món publicitari.