Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Altres Projectes

  • Definim l'estratègia publicitària de Helen Doron
  • Disseny Gràfic per a l'Ajuntament de Las Rozas
  • Agència de comunicació per a l'esdeveniment de Yuki

Agència publicitat Barcelona per a la Costa Daurada

V3rtice com agència publicitat Barcelona continua creixent i seguim ampliant els nostres projectes, i aquesta vegada us volem presentar un nou projecte dins de l'especialitat en producció. Augmentant cada vegada més els sectors en els quals treballem aquesta vegada des de Costa Daurada han confiat en nosaltres per al desenvolupament de la seva campanya publicitària en la qual es mostra un turisme alternatiu al del sol i platja.

El Patronat de Turisme ha actualitzat la seva estratègia promocional amb el focus posat en un perfil de turista poc massificat i amb molt potencial al territori. És per aquest motiu que en les vuit imatges que s'anuncien la destinació, i que es difondran aviat per a diferents mitjans i canals publicitaris, la meitat apareixeran en productes turístics més específics com el golf, l'enoturisme, el cicloturisme i el turisme de negocis, sense desmerèixer el turisme familiar i de litoral, característic per la marca turístic.

Els objectius d'aquesta campanya són augmentar la notorietat de la marca, reforçar els atributs com a destinació familiar i associar-la en 4 productes turístics d'especialització, i alhora incidir en la fidelització. En aquest cas hem pensat un claim que intentarà recollir totes les accions principals de les accions turístiques més importants. Per aquest motiu, "Captura el moment" és el resum ideal de les idees dels escenaris turístics al costat de la marca turística de la Costa Daurada.

Els escenaris seleccionar-los per promocionar la costa, el patrimoni i la gastronomia han estat la platja de Sant Salvador, els boscos de Vimbodí i Poblet, l'amfiteatre romà de Tarragona o un restaurant de calçotades a Masmolets (Alt Camp). Però també s'han reservat espais per als productes d'especialització. Uns vinyers de Gratallops, un tram de la carretera de Vilaplana a la Mussara molt atractiu per a ciclistes, el castell de Tamarit en un acte de negocis o el Club de Golf Lumine també són imatges de la campanya. D'aquesta manera, es vol reforçar nous segments de mercat i consolidar, el perfil de turistes d'entre 40 i 50 anys provinent del nord d'Europa, atret per golf, o parelles i grups d'amics entre 30 i 45 que els agradi l'enoturisme.

En aquest sentit, com a agència de publicitat de Barcelona hem anat un pas avanci amb la producció completa de cadascuna d'imatges de la campanya. Una posada segura amb un client com el Patronat de Turisme de Tarragona.