Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Altres Projectes

  • Campanya de comunicació digital per a Floraqueen
  • Agència publicitat Barcelona per a campanya influencers
  • Agència de màrqueting online per a Zimaklima

Agència publicitat Barcelona per EUNCET

Com agència publicitat Barcelona coneixem la importància de crear una bona campanya per a tot tipus d'empreses en el seu nou curs. És per aquest motiu EUNCET, per poder promocionar el seu nou curs acadèmic 2018-2019, ha volgut comptar amb v3rtice agència de comunicació i publicitat de Barcelona per ser l'encarregada d'organitzar tota la seva campanya publicitària multicanal.
 
Euncet Business School es va fundar en 1981 amb la voluntat de formar professionals i equips directius que potenciessin les empreses del nostre entorn. En 1990 s'inicia una nova línia d'actuació destinada a un col·lectiu concret que fins llavors no havia tingut un tractament específic dins de l'Obra Social i Cultural de Caixa Terrassa: els universitaris. Es tracta de l'Escola Universitària de Negocis de Caixa Terrassa (EUNCET).
 
I és que per a aquest tipus d'activitats v3rtice s'ha encarregat d'una producció publicitària multicanal total. Això fa referència a una publicitat en tot tipus de canals perquè EUNCET pugui obtenir la publicitat desitjada per al curs 2018-2019. En aquest sentit ens hem centrat en tres aspectes principals: publicitat tradicional, publicitat digital i publicitat exterior.
 
La publicitat tradicional fa referència als canals coneguts principalment com són la televisió, la ràdio i la premsa. Aquest tipus de publicitat és una de les més efectives, per aquest motiu hem volgut mostrar la imatge d'EUNCET per al seu nou curs 2018-2019 en els principals mitjans tradicionals. De la mateixa manera, la publicitat digital també és una de les més utilitzades en aquesta campanya per la repercussió que tenim el dia d'avui amb tots els mitjans digitals.
 
I, finalment, un altre dels elements principals que més ha destacat en la nostra campanya publicitària per EUNCET ha estat una campanya de publicitat exterior on la imatge d'UNED ha estat present en diferents suports. Un dels més importants ha estat el Primavera Pop organitzat pels 40 principals. I és que, el Primavera Pop celebrat a Rubí el 5 de maig de 2018 és un concert anual organitzat per l'emissora musical LOS40 com a repàs de l'any anterior i per celebrar l'arribada de la primavera amb l'actuació de diversos artistes nacionals i internacionals.
 
Les campanyes de publicitat són sempre un treball continu que permetrà mostrar més sobre l'empresa. És per aquest motiu, que des de v3rtice com a agència de publicitat de Barcelona hem mostrat diferents maneres de promocionar una empresa o marca, i en aquest cas UNED.