Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Altres Projectes

  • Associació Catalana d′Afectats d′Esclerosi Múltiple
  • Organització d'esdeveniments per al Museu Blau
  • Agència de publicitat per a la Fira Internacional de Forminsa

Agència publicitat Barcelona per a campanya influencers

V3rtice comença un nou projecte digital de la mà de MyLook i Kapalua, una de les marques de cosmètica capdavanteres a Espanya. En aquest cas, ens endinsem al conegut món de la gestió amb influencers per poder promocionar alguns dels seus productes més importants.

MyLook infinite beauty és una marca de cosmètica, 100% espanyola que pertany al grup Harmonia Cosmètica Natural, empresa familiar fundada a Eivissa en 1981 i que des dels seus inicis ha liderat el mercat de la cosmètica natural a Espanya.

D'altra banda, aquesta marca neix de la fusió entre l'avantguarda en les seves formulacions i l'experiència en l'ús d'ingredients naturals, desenvolupant productes diferents i eficaços amb fórmules innovadores i exclusives. Conjuguem el nostre compromís amb la naturalesa amb el progrés i la innovació tecnològica, el resultat és una marca amb productes de gran eficàcia amb principis actius naturals.

Com a agència de comunicació especialitzada en gestió amb 
influencers el nostre objectiu es basa a contactar amb els influencers per presentar-los la marca MyLook de Kapalua i enviar-los un lot del seu maquillatge perquè ells facin una promoció a les seves xarxes socials. Aquesta promoció pot ser via instastories o mitjançant una publicació en el seu perfil, aquesta decisió ja és de cada influencer.

D'altra banda, amb els mitjans de comunicació dels àmbits del cor, 
lifestyle i bellesa també hem explicat en aquesta campanya. En aquest sentit, s'ha realitzat una nota de premsa explicant els beneficis principals dels productes de MyLook: amb actius naturals, lliures de tòxics i aptes per celíacs. I, a més, hem enviat diversos packs de maquillatges per a aquestes redaccions perquè publiquin a les seves xarxes socials.

En aquest sentit, les funcions d'una agència de comunicació com a 
v3rtice consisteixen en l'elaboració d'una base de dades amb influencers a partir de target que desitgi l'empresa, en aquest cas, dones d'entre 18 i 35 anys. Una vegada realitzada aquesta base de dades ens engeguem amb la gestió i la posada en contacte amb els influencers per demanar-los l'adreça per enviar-los els productes. I finalment, l'última fase és realitzar un seguiment amb un clipping on anem veient com els influencers reben els productes.

Aquesta nova tècnica de publicitat té molt èxit entre els més 
joves, ja que els influencers s'han convertit en un gran aparador per a totes aquelles empreses que vegin en ells una oportunitat per donar a conèixer el seu negoci.