Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • agencia-publicitat-sanitrit

Altres Projectes

  • Comunicació integral i disseny del missatge per Refresco
  • Creació i organizació integral event Museu Blau
  • Agència de publicitat per a la Fira Internacional de Forminsa

Agència de publicitat para Sanitrit

Com agencia comunicació Barcelona estem molt contents de poder explicar-vos uns dels projectes amb els quals més treball hem dedicat durant aquest últim any. Aquest client és SFA SANITRIT amb la realització d'una de les campanyes de comunicació, tant tradicional com a digital, més importants dins del sector.

SFA SANITRIT és el líder del mercat al mercat de trituradores sanitaris, hagut de principalment a la seva contínua innovació. SFA SANITRIT ara té més de 30 productes per ajudar-li a trobar la solució per crear el seu projecte perfecte. SFA va inventar el triturador fa 60 anys i distribueix la seva completa gamma de trituradores, bombes i estacions d'evacuació per a ús domèstic i professional a tot el món.

Per poder dur a terme totes les aplicacions dins del projecte comunicatiu que hem dut a terme podem diferenciar-ho en diferents aspectes. D'una banda, i possiblement el més important, ha estat el desenvolupament i producció d'un anunci publicitari que s'emet en el grup Mediaset als canals Telecinco i Divinity. Aquests anuncis també han tingut les seves adaptacions per poder desenvolupar-les com a promocions de diferents programes o seccions, com pot ser el Programa d'Ana Rosa en Telecinco.

En aquest sentit per poder desenvolupar aquesta campanya publicitària en televisió també s'ha hagut de realitzar un treball previ en el contingut i en la producció d'aquests aspectes més bàsics dins de la producció. Per aquest motiu, s'ha dut a terme la campanya publicitària digital completa des de la idea general, el copy i el desenvolupament web de les diferents campanyes. Això ha implicat una necessitat d'ampliar els coneixements més bàsics del desenvolupament digital i de la seva comunicació.

Com a valor afegit a aquesta campanya s'ha volgut jugar amb la introducció del 3D com a element innovador. L'ús del 3D permet a públic i anunciant mostrar com és exactament el producte i que la seva explicació sigui molt més senzilla i directa. D'aquesta manera, amb el 3D ha permès crear un total de 3 campanyes: una campanya paraigua (on es mostra la funcionalitat i l'ús de SFA SANITRIT), una campanya centrada en el lavabo i una altra campanya centrada en la cuina. Aquests són els punts principals de SFA SANITRIT.

Aquest nou projecte ens té molt il·lusionats a tot l'equip de v3rtice posat que com a agència de comunicació a Barcelona disposem d'un know how empresarial bastant considerable i podem dur a terme la tasca de disseny gràfic i comunicatiu de forma més efectiva.