Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Altres Projectes

  • Gabinet de comunicació integral de Esports UB
  • Campanya de publicitat per a Moneyman
  • Creació i organizació integral event Museu Blau

Agència de premsa i gabinet de premsa per Dermoteca

Com a agència de premsagabinet de premsa estem molt contents de poder-vos anunciar uns altres dels nostres nous clients. Dermoteca va contactar amb nosaltres per poder donar-se a conèixer dins dels mitjans de comunicació espanyols, ja que en ser una empresa portuguesa ha volgut llançar-se també dins del terreny espanyol amb nosaltres.

Dermoteca és una empresa fundada en 1994 per la farmacèutica Cristina Varandas, orientada exclusivament a l'àrea de Dermatologia, amb la representació de Laboratoris Europeus i nord-americans. El resultat d'un esperit jove, emprenedor i dinàmica, sempre dirigit a seleccionar i engegar en els productes del mercat portuguès en el camp de la dermatologia cosmètica. Al llarg dels anys s'ha anat desenvolupant a més de la Dermatologia per a altres àrees mèdiques, com la Pediatria, Ginecologia i Otorinolaringologia. Amb un posicionament guiat pel rigor científic, els productes Dermoteca es venen exclusivament en les farmàcies portugueses i les farmàcies i en la nostra tenda online.

En aquesta ocasió, Dermoteca ha volgut mostrar-se al mercat espanyol amb el llançament de la seva nova línia dermatològica. En aquesta ocasió, per poder presentar-li la marca als periodistes i mitjans de comunicació especialitzats en bellesa i moda hem dut a terme dues notes de premsa amb les seves corresponents gestions amb els mitjans de comunicació i periodistes. En aquestes notes de premsa es detallaven els diferents productes de Dermoteca, les seves propietats i els seus beneficis per a la pell.

D'altra banda, un altre dels punts forts de Dermoteca en el seu llançament ha estat la seva presentació en la CPHI Worlwide, l'esdeveniment més gran mundial de la indústria farmacèutica, celebrada en IFEMA a la ciutat de Madrid. Aquesta fira representa una gran trobada, reconegut com un dels més influents a nivell internacional, que permet conèixer les últimes tendències de la mà a les més prestigioses empreses internacionals. A més també es van reunir proveïdors dels principals mercats farmacèutics com Xina, Índia i EUA, sense oblidar als emergents de Turquia, Rússia i Malàisia.

En aquest sentit, la nostra funció en IFEMA va servir com a vincle d'unió entre els periodistes i mitjans de comunicació que es van acostar al stand que tenia Dermoteca i va poder presentar de primera mà els seus productes amb diferents impactes en els mitjans de comunicació espanyols. A més, com a segona part de la campanya que es va organitzar vam fer un enviament a un total de 10 mitjans de comunicació especialitzats perquè una vegada provats els productes facin una ressenya dels productes en les seves publicacions.