Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • Agencia de comunicació Ajuntament del Prat de Llobregat

Altres Projectes

  • Disseny gràfic Cicor Sport
  • Assessoria de Comunicació per ESERP
  • Màrqueting digital i premsa per Go!Beach Club

Agència de comunicació Ajuntament del Prat de Llobregat

Des de V3rtice, agència de comunicació a Barcelona, estem formant part del gran projecte El Prat Degusta’l, creat per l'Ajuntament del Prat de Llobregrat, que consisteix a potenciar la gastronomia local.

Com a agència de comunicació, ens hem encarregat de conceptualitzar la campanya de comunicació, per així fer arribar el missatge adequat al públic objectiu el qual es dirigeix el projecte El Prat Degusta’l. En crear el concepte, també ens dediquem a desenvolupar el pla de comunicació, el pla de promoció i tota la part creativa. És a dir, des de V3rtice, creem el missatge, la imatge i tots els materials necessaris per fer una bona campanya de comunicació.

Quan ens encarreguem de crear el concepte del pla de comunicació del Prat Degusta’l, primer hem de fixar els objectius d'aquest, relacionats amb els objectius del projecte. En tenir els objectius, passem a crear el missatge, on ens hem centrat a potenciar la gastronomia local del Prat de Llobregat. Aquest missatge ho hem volgut elaborar amb els elements necessaris per atreure i cridar l'atenció del públic objectiu. Per a això, ho hem fet sintètic, clar i positiu.

Després de crear el concepte de la campanya, en V3rtice, agència de comunicació a Barcelona, passem a crear i dissenyar la imatge corporativa d'aquest pla. És important representar el missatge abans esmentat a la imatge corporativa, per així no donar un missatge inadequat o no buscat i posicionar El Prat Degusta’l com volem. En desenvolupar la imatge corporativa, crearem tots els elements que la componen: el naming, logotip, colors corporatius, missió i visió i usos del disseny.

Com ens encarreguem de crear la imatge corporativa, també desenvoluparem el disseny, és a dir, la part creativa d'aquesta. Per a això, els nostres dissenyadors gràfics dissenyaran tots els dissenys necessaris per a aquest projecte. Sempre amb la intenció de transmetre el missatge abans comentat, per així posicionar-nos com desitgem en la ment del públic objectiu.

En V3rtice, agència de comunicació, ens dediquem a crear i dissenyar tots els materials necessaris per fer un pla de comunicació a l'altura d'un projecte com El Prat Degusta’l. Desenvolupant tota una campanya de principi a fi, des del concepte fins a la materialització del disseny i la comunicació.