Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • Agencia comunicació Barcelona Aktivity

Altres Projectes

  • Agència comunicació Barcelona per a Hotel H
  • Organització d'esdeveniments per al Museu Blau
  • Gabinet de comunicació integral Aktivity

Gabinet de comunicació integral Aktivity

Assessoria en comunicació, publicitat i màrqueting del projecte esportiu Aktivity, Ciutat esportiva Vall d'Hebron. Com a agència de comunicació ens encarreguem de la conceptualització del branding i de les campanyes de promoció dels seus productes i de comunicació interna, fidelització. A més de donar suport a nivell de disseny gràfic per a les campanyes de publicitat, i la gestió i dinamització de les xarxes socials (community manager).

Organitzem els esdeveniments corporatius de la marca tant a Madrid i com a Barcelona, ​​a més de portar les relacions públiques en els esdeveniments interns, actes de presentació, tornejos de futbol i pàdel, incentius per a empreses, etc.

En els incentius per a empreses ens encarreguem de la conceptualització de la campanya de promoció de les lligues, així com l'execució del pla de comunicació intern: disseny i enviaments de newseltter.
Com assessoria també contribuïm en la conceptualització de noves àrees del projecte, per tal de reforçar la seva marca a Madrid, i en l'assessorament a noves línies de negoci a nivell de comunicació i publicitat, com la creació de noves marques esportives.

Cal comentar que V3rtice té molta experiència en la comunicació esportiva, vàrem néixer portant comptes de comunicació per a clubs esportius (tennis, pàdel, golf, futbol, etc.) i organitzant esdeveniments tant mediàtics com el Barcelona Ladies Open, de la mà de l’Arantxa Sanchez Vicario, i aquest now how és el que ens permetre dur a terme aquesta tasca de comunicació en molts clients del sector esportiu.

Som una agència de comunicació amb un know how en comunicació i publicitat esportiva, és important alhora de comunicar conèixer el sector esportiu i amb això som pioners com agència de comunicació esportiva a Barcelona.