Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Altres Projectes

  • Organització d'esdeveniments per al Museu Blau
  • Disseny gràfic per al logo de Centella Soto
  • Gestió del disseny gràfic per a les Portes Obertes del Conservatori Municipal de Música de Barcelona

Agència comunicació Madrid per a la Universidad Católica San Antonio de Murcia

Com agència comunicació Madrid estem molt contents de poder sumar un nou més a la nostra llista. En aquest cas és un projecte molt especial, ja que ens traslladem fins a Murica per poder col·laborar amb la Universidad Católica San Antonio de Murcia en l'elaboració d'un copy creatiu per a la seva nova campanya d'oferta de graus online.
 
La Universidad Católica San Antonio de Murcia, o també coneguda com a UCAM, es basa en la formació de lloa alumnes amb coneixements teòrics i pràctics inherents a la seva titulació, que potencien les seves capacitats i actituds com a individus i membres d'una societat a la qual han de servir, garantint la seva presència al món universitari, la societat i la cultura que els envolta durant el seu dia a dia. A més, la UCAM és una Universitat on s'imparteix una docència superior, es formen investigadors i es preparen professionals mitjançant la generació i transmissió de la ciència, la tècnica i la cultura.
 
Amb aquesta premissa, Universidad Católica San Antonio de Murcia ha iniciat un nou projecte audiovisual per poder donar a conèixer, encara més, els seus graus universitaris online. D'aquesta manera, ha decidit escollir a diferents perfils públics que formen part de la seva comunitat universitària digital. En aquest cas ha escollit a dos esportistes nacionals, que alhora són celebrities, i que són estudiants dels seus graus onlines. Aquests esportistes són la nedadora olímpica Mireia Belmonte i el piragüista olímpic Saúl Craviotto.
 
El vídeo promocional, en el qual v3rtice ha treballat, és el protagonitzat per Saúl Craviotto. En aquest vídeo es mostra de manera cronològica la vida esportiva de Saúl, però com a característica essencial i emotiva del vídeo ho narra fent referència a la seva filla Alejandra. En el vídeo se li donen diversos consells que són aplicables tant al món laboral, l'esportiu i a l'estudiantil. D'aquesta manera, una de les principals idees dels graus online d'UCAM és la facilitat de poder combinar un treball (com el de policia nacional de Saúl Craviotto) o un esport (el piragüisme de Saúl Craviotto) amb uns estudis.
 
En el cas de v3rtice, com a agència de publicitat de Barcelona, el treball principal s'ha basat en l'elaboració del copy de l'anunci creant més dinamisme i sensació de proximitat entre pare i filla. Hem intentat crear un escenari molt més sentit, més sentimental i més proper entre tots els personatges que apareixen durant l'anunci. Aquesta ha estat una campanya creativa molt especial i diferent, i nosaltres estem encantats que poder formar part d'aquesta i de moltes altres. Fem una altra campanya?