Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Altres Projectes

  • Agència de comunicació i gabinet de premsa a Barcelona per a una clínica d'aprimar-se
  • Definim l'estratègia publicitària de Helen Doron
  • Agència comunicació Barcelona per SoyMomo

Agència comunicació Madrid per a IPSEN

En V3rtice no parem de créixer i incorporar nous clients en la nostra cartera. Com agència comunicació Madrid, en aquest projecte, duem a terme la comunicació interna de l'empresa IPSEN gràcies a una newsletter, per poder transmetre diferents tipus d'informació a tots els seus empleats de la forma més eficaç, perquè tots i cadascun d'ells estiguin a l'última del que succeeixi dins i en relació a l'empresa.

IPSEN és una empresa del sector biofarmacèutic, enfocat en la innovació i atenció especialitzada que desenvolupa medicaments innovadors en: oncologia, neurociències i malalties rares. A més, compta amb productes d'atenció primària i de cuidat propi de la salut. Es va fundar en 1942, per la família Roviralta, a Barcelona, sota el nom de Laboratoris LASA, especialitzats en medicaments d'atenció primària. A la fi dels 80, l'empresa es va integrar en el grup Beaufour-Ipsen, concretament en 1988, on es va impulsar el negoci en les biotecnologies.

Així mateix, com agència comunicació Madrid, des de V3rtice hem format part de la creació d'un disseny gràfic gràcies al nostre equip d'imatge i disseny. En aquest sentit, hem dissenyat un format dividit en 3 apartats: destacats, titulars de les notícies més importants del grup. IPSEN Iberia, tot el relacionat amb l'empresa a nivell nacional. I finalment, RSC One IPSEN, on es troba tota la informació i notícies a nivell corporatiu de tot el grup.

El departament de disseny és l'encarregat de liderar aquest projecte. En aquest cas, ha tingut en compte els colors que s'utilitzen a la pàgina web d'IPSEN per transmetre els mateixos valors en la newsletter i, així, no perdre l'essència que caracteritza a la marca. Aquesta és sempre la filosofia de v3rtice dins de les campanyes. La finalitat és que arribi als seus empleats i sigui fàcil de llegir, per això s'ha buscat un disseny dinàmic i atractiu, jugant amb les diferents tonalitats de colors segons la temàtica.

És un projecte d'un sector que il·lusiona, el de la salut. Nosaltres, com a agència de comunicació i publicitat de Madrid, estem molt orgullosos de formar part d'aquesta nova aventura, donarem la nostra millor versió perquè així és com treballem. D'aquesta manera, caldrà estar atents als avanços del sector i de la informació, es convertirà en un repte i fent referència als nostres valors, ens agrada agradar i treballarem amb la finalitat d'aconseguir els millors resultats per IPSEN.