Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Altres Projectes

  • Organització esdeveniment Festa Major Santa Coloma de Gramanet
  • Agència de comunicació per REDI Advocats
  • V3rtice nova agència de comunicació de l’Ajuntament de L’Hospitalet

Agència comunicació Madrid per a Ashemadrid

V3rtice agència comunicació Madrid segueix augmentant els clients i les accions que s'estan realitzant durant aquesta nova temporada. Aquesta vegada us expliquem les accions que hem dut a terme des de Madrid com a agència de comunicació i com a productora de vídeos corporatius per Ashemadrid.

L'Associació d'Hemofília de la Comunitat de Madrid (Ashemadrid) és una associació sense ànim de lucre dedicada al suport de persones amb hemofília, von Willebrand i altres coagulopaties congènites, portadores de la malaltia i els seus familiars, residents en la Comunitat de Madrid o que reben tractament a l'Hospital Universitari La Pau. Ashemadrid es va constituir el 25 de març de 1987. Està inscrita amb el número 7.838 en el Registre d'Associacions de la Comunitat de Madrid des del 7 d'abril de 1987 i va ser declarada d'Utilitat Pública per l'Excm. Ajuntament de Madrid el 13 de Desembre de 2005 amb el número 01.500. Des del 2009 d'Utilitat Pública pel Ministeri de l'Interior en virtut de l'ordre 4/06/2009, acolliment a la Llei 49/2002 de 23 de desembre de "Règim fiscal de les entitats sense finalitats lucratives i dels incentius fiscals al mecenatge".

En aquesta ocasió, Ashemadrid va organitzar unes jornades de convivència per poder oferir als més petits un entorn distès en el qual puguin conèixer a altres nens amb la seva mateixa problemàtica i que puguin divertir-se realitzant tot tipus d'activitats estant en contacte amb la naturalesa. En aquest sentit des de v3rtice hem participat en aquestes convivències amb l'elaboració d'un vídeo corporatiu en la qual es resumeixen aquests dies. A més aquest vídeo serveix per poder potenciar a futurs prescriptores que vulguin formar part de l'equip de voluntariat d'Ashemadrid. I de la mateixa manera, aquest vídeo té una funció didàctica on els mateixos nens expressen les seves opinions de la malaltia i de la manera en la qual aquesta els pot afectar en el seu moment a dia.

A més, a nivell de comunicació s'ha dut a terme una redacció de nota de premsa i gestió amb mitjans de comunicació locals (Madrid i voltants) com a nacional. De la mateixa manera, s'han realitzat dues adaptacions de la mateixa nota de premsa per als diferents públics, ja que no és el mateix una nota de premsa d'àmbit local que una altra d'àmbit general. D'altra banda, s'ha realitzat un clipping informatiu on s'han recollit els principals impactes en mitjans de comunicació.
V3rtice, com a agència de comunicació de Madrid, ha demostrat una vegada més la versatilitat en els diferents aspectes de la comunicació obrint les opcions de treball en aquest mateix sector.