Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Agència comunicació Madrid amb gabinet de premsa

19-04-2018

Com agència comunicació Madrid coneixem de primera ma la importància de mantenir una constant relació amb els mitjans de comunicació. En totes les ciutats, i més especialment a les grans ciutats com Barcelona o Madrid, els gabinets de premsa han de tenir una molt bona relació amb els mitjans de comunicació.
 
Avui dia l'enviament de notes de premsa és una de les accions de comunicació més efectives i assequibles per donar a conèixer els serveis de la teva empresa, així com les últimes novetats, accions, etc.
 
La nota de premsa és una eina efectiva que aconsegueix posicionar una web, microsite o landing page en les primeres posicions dels motors de cerca en general i Google en concret. Aquest aspecte dota d’usabilitat web a la pàgina i la fa més visible per a aquells usuaris que busquin una keyword o paraula clau relacionada amb el negoci de l'empresa.
 
Són molts els casos d'èxit de projectes i empreses que basen la seva estratègia de posicionament web-SEU en les accions derivades de l'enviament de notes de premsa. Busca la teva agència de comunicació que et proporcionarà els millors resultats amb el servei de Comunicació, Relacions Públiques i Gabinet de Premsa.
 
Una altra opció és utilitzar les plataformes d'enviament i gestió de notes de premsa entre les quals destaquem la comentada anteriorment i que ofereix un servei de qualitat i atenció personalitzada a l'abast de tots els emprenedors.
 
Per tant, el gabinet de premsa és l'instrument necessari per donar a conèixer un nou producte, una nova idea, presentar unes declaracions, informar dels actes que es van celebrar, etc.
 
Per realitzar aquesta tasca és necessari:
 
  • Conèixer les necessitats de l'empresa o institució.
  • Decidir què comunicar, a qui comunicar-li-ho i com dirigir la informació als mitjans.
  • Seleccionar l'espai ofert pels mitjans de comunicació (agències de notícies, diaris, revistes, ràdios i canals de televisió) que pensem que va ser més eficaç.
  • Dirigir-nos al públic adequat.
 
Tanmateix, l’objectiu del gabinet de premsa serà transformar en notícia el que la institució comuniqui i, d'aquesta manera, augmentar la seva credibilitat, millorar la seva acceptació en l'opinió pública i diferenciar-se d'altres institucions o entitats. Però la labor del Gabinet de Premsa no acaba aquí. Per aconseguir els seus objectius és necessari, a més, cuidar les relacions amb altres institucions, amb el públic, amb els grups de pressió, amb els líders d'opinió i, per descomptat, amb els periodistes.
 
I fins aquí el post d'avui en V3rtice, com a agència de comunicació de Madrid, esperem que hàgiu pogut aprofundir més en el tema dels gabinets de premsa i les funcions que aquests han de dur a terme perquè la informació que es genera tingui la difusió corresponent.