Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • Comunicació digital startup Th3 Warriors

Altres Projectes

  • Disseny gràfic Barcelona per als poliesportius de L'Hospitalet de Llobregat
  • Gabinet de comunicació lligues universitàries
  • Agència de màrqueting online per a Zimaklima

Comunicació digital per a la startup Th3 Warriors

Th3 Warriors és una startup de roba masculina que ha confiat en la nostra agència de comunicació integral per portar la seva comunicació digital.

En Th3 Warriors, necessitaven una estratègia de comunicació digital, i els hem ofert una a mesura, analitzant on estan, on volen arribar, i on els agradaria arribar. Com és una empresa e-commerce, el seu fort de comunicació amb el públic són les xarxes socials. Així que la nostra activitat, com a agència de comunicació digital, se centra en aquesta via, potenciant els canals digitals per generar branding de qualitat i interacció amb el públic directe, i així, aconseguir augmentar vendes, principal objectiu comercial de la startup.

Per poder fer una bona estratègia a les xarxes socials, hem analitzat primer la seva situació en aquestes. Amb això aconseguirem saber què s'ha fet bé i què podem millorar. A més, hem analitzat el seu públic objectiu, per saber què xarxes socials utilitzar i com utilitzar-les; és clau saber en que punt ens trobem i conèixer exactament les febleses i fortaleses del client per executar correctament el pla de comunicació i l'estratègia digital, que consta en la gestió de xarxes socials i actualització web i blog.

Seguidament, hem creat un pla estratègic per a la comunicació digital de les xarxes socials, amb una estratègia de màrqueting de continguts, que ha estat la més convenient per Th3 Warriors, amb la finalitat d'augmentar el posicionament natural de la web.

En V3rtice, agència de comunicació integral, fem que els plans estratègics siguin a mesura i estan pensats per obtenir els majors resultats, per això com a agència oferim un servei d'agència de comunicació digital que permeti a clients com Th3 warriors (noves startups) invertir en comunicació d'una forma més lògica i anar creixent de forma progressiva.