Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
  • agencia comunicacio boda privee

Altres Projectes

  • Un esdeveniment per Synergie: units construïm l'excel·lència
  • Disseny gràfic i Gabinet de premsa per Eatkube
  • Cicle 50’ joves: disseny i comunicació dels concerts del Conservatori Municipal de Música de Barcelona

Gabinet de publicitat i RRPP Boda privée

Renovació i disseny gràfic de tots els materials corporatius i promocionals de l'esdeveniment Boda Privee, un showroom nupcial que es va celebrar a Sitges, Barcelona. V3rtice, agència de publicitat i comunicació es va encarregar del disseny de la publicitat corporativa: catàlegs, invitacions, folletons, flyers, pancartes, muppis, tanques exteriors, publicitat exterior, pàgina web. A més, el nostre departament de comunicació sen va encarregar de la dinamització de les xarxes socials i de l'actualització de la pàgina web durant l'esdeveniment.
 
El nostre departament de publicitat es va encarregar de la planificació de mitjans i de la coordinació de la campanya de publicitat i promoció a nivell local, gestionant amb cada mitjà la temporalitat i el lliurament del material publicitari.

Durant l'esdeveniment, ens varem encarregar de les relacions públiques amb els assistents i partners del showroom, a més de la producció del mateix: organització d'estands, assistència de convidats, gestió proveïdors i dinamització de l'esdeveniment.

Clients com Boda Privee requereixen d'un gran assessorament de comunicació de forma propera i directa, i per això, el nostre departament de comunicació es va implicar des de l'inici en el projecte; supervisant cadascuna de les accions: branding, logística de l'esdeveniment, disseny gràfic de les campanyes de publicitat i elements corporatius, seguiment campanyes de publicitat, gestió invitacions partners / usuaris finals, campanyes de xarxes socials, etc. Aquí teniu com treballa el nostre departament de comunicació Assessoria de comunicació Barcelona.

Una agència de comunicació per a pymes és important alhora de poder fer accions de comunicació més a mida i així assolir objectius comercials definits per l’empresa, per això el nostre departament de comunicació compta amb especialistes portant la gestió de serveis de comunicació i publicitat per a pymes a Barcelona.