Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Altres Projectes

  • Disseny gràfic Barcelona per als poliesportius de L'Hospitalet de Llobregat
  • Agència de comunicació del Conservatori Municipal Música Barcelona
  • Organització d'esdeveniments Mind and Fit

Agència comunicació Barcelona per Speakap

En v3rtice seguim treballant dur i avui us presentem una altra de les nostres noves incorporacions a l'agència. En el departament de comunicació, com agencia comunicació especialitzada en gabinet de premsa, hem introduït a Speak, una plataforma de comunicació interna que està creixent a nivell europeu i ara arriba a Espanya. I en aquest sentit, des de v3rtice portarem l'apartat de la redacció i la gestió de notes de premsa amb els mitjans de comunicació.

Speakap és una plataforma social privada dissenyada per a empreses, que permet millorar la forma amb la qual els seus treballadors es connecten, treballen i comuniquen, millorant la satisfacció de clients i incrementant el seu valor de marca. Va ser desenvolupada pels seus fundadors, Erwin van der Vlist i Patrick van der Mijl mentre treballaven a temps parcial en un supermercat. Speakap treballa amb més de 300 companyies en 27 països al voltant de tothom. Líders de mercat com MediaMarkt, Rituals, IKEA i McDonalds utilitzen la nostra tecnologia per optimitzar els processos de comunicació interna de les seves empreses. En 2017, ABN-AMRO va nomenar a Speakap la Millor Innovació en retail de l'Any.

En aquest sentit, com a agència de comunicació de Barcelona nosaltres ens encarreguem de l'elaboració de temes d'actualitat relacionats amb les temàtiques que Speakap pugui introduir al seu mercat. D'aquesta manera, el treball del departament de comunicació es desenvoluparà en 3 parts. En primer lloc cada mes es realitzarà una cerca de temes d'actualitat que encaixin amb la temàtica, els valors i els objectius de Speakap com a empresa i marca. D'aquesta manera, es podrà relacionar de manera directa amb contingut d'interès i afí a ells.

Seguidament, es passés a la redacció introduint la informació d'actualitat (per poder crear notícies actuals i d'interès per a tots els públics) alhora que mitjançant les fonts oficials de Speakap desenvolupen una opinió o contingut sobre aquesta nota per donar-li un to de responsabilitat i seguretat. Tot seguit de la redacció i la posterior aprovació per part del client es duu a terme la fase de gestió de nota de premsa amb periodistes especialitzats, mitjans de comunicació generalistes i agències de comunicació.

I finalment, com a agència de comunicació també durem a terme accions de premsa fora de les mateixes notes de premsa. Aquestes accions estaran relacionades amb els perfils dels treballadors de Speakap o en relació a la innovació que Speakap utilitza per donar a conèixer tant els seus serveis i mostrar l'èxit de la marca en altres zones com són Regne Unit o Estats Units amb grans marques com MediaMarkt, Rituals, IKEA i McDonalds.