Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Altres Projectes

  • Agència de Comunicació per Carioca
  • Disseny gràfic i estratègia digital Clínica de fertilitat Gaia
  • COMUNICACIÓ CORPORATIVA PER A L’ASSOCIACIÓ CELÍACS DE CATALUNYA

Agència comunicació Barcelona per SoyMomo

En v3rtice vam seguir treballant dur i avui us presentem una altra de les nostres noves incorporacions a l'agència. En el departament de comunicació, com agencia comunicació especialitzada en gabinet de premsa, hem introduït a SoyMomo, un dispositiu mòbil creat especialment per a nens que té com a principal funció mantenir al menor vigilat i controlat. I en aquest sentit, des de v3rtice anem a portar l'apartat de la redacció i la gestió de notes de premsa amb els mitjans de comunicació.

SoyMomo és distribuït a Europa per mitjà de SoyMomo Societat Limitada, empresa constituïda a Espanya. SoyMomo és un petit i segur mòbil en forma de rellotge, amb GPS, creat per a nens. Compta amb la seva pròpia SIM, per la qual cosa és independent i funciona sense importar la distància, mantenint a pares i fills comunicats. Tot el que té de bo un smartphone en un Momo. D'aquesta manera es podrà controlar el Momo d'un nen a tot moment i lloc. Simplement s'haurà d'agregar-ho a un compte en la pròpia App de SoyMomo i, automàticament, es podran configurar contactes, zones segures, enviar missatges i altres funcions.

En aquest sentit, com a agència de comunicació de Barcelona nosaltres ens anem a encarregar de l'elaboració de temes d'actualitat relacionats amb les temàtiques que SoyMomo pugui introduir al seu mercat. D'aquesta manera, el treball del departament de comunicació es desenvoluparà en 3 parts. En primer lloc cada mes es realitzarà una cerca de temes d'actualitat que encaixin amb la temàtica, els valors i els objectius de SoyMomo com a empresa i marca. D'aquesta manera, es podrà relacionar de manera directa amb contingut d'interès i afí a ells.

Seguidament, es passés a la redacció introduint la informació d'actualitat (per poder crear notícies actuals i d'interès per a tots els públics) alhora que mitjançant les fonts oficials de SoyMomo desenvolupen una opinió o contingut sobre aquesta nota per donar-li un to de responsabilitat i seguretat. Tot seguit de la redacció i la posterior aprovació per part del client es duu a terme la fase de gestió de nota de premsa amb periodistes especialitzats, mitjans de comunicació generalistes i agències de comunicació.

I finalment, com a agència de comunicació també durem a terme accions de premsa fora de les pròpies notes de premsa. Aquestes accions estaran relacionades amb els perfils dels treballadors de SoyMomo o en relació a la innovació que SoyMomo utilitza per donar a conèixer tant els seus productes i serveis i mostrar l'èxit de la marca en altres parts del món com Amèrica del Sud.