Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Altres Projectes

  • Organització esdeveniment Festa Major Santa Coloma de Gramanet
  • Màrqueting online i comunicació per MOJO: llançament a Espanya
  • Agència de comunicació per Aticco

Agència comunicació Barcelona per a Soccer Services Barcelona

V3rtice, com agència comunicació Barcelona, continua obrint la seva llista de clients amb una de les grans empreses del sector esportiu. En aquest sentit, la comunicació integral de v3rtice estarà format introduït en aspectes digitals i de disseny de Soccer Services Barcelona que permetrà a la companyia posicionar-se, encara millor, dins del mercat esportiu.

Soccer Services Barcelona és un conjunt de tècnics experts en tots els nivells i categories, des de clubs professionals fins a estructures de futbol basi, federacions nacionals de futbol i fins i tot universitats. A més, Programes específics d'educació per aprendre el mètode ekkono i un programa complet de programes d'assessorament individuals amb l'objectiu de millorar el rendiment de cada club. En aquest sentit Soccer Services Barcelona realitza els seus serveis de manera molt característica i individualitzada.

En aquest sentit, des de v3rtice com a agència de comunicació de Barcelona nostra funció principal és la d'establir una equitat dins de l'àmbit de la comunicació digital i del disseny de la mateixa empresa. D'aquesta manera, amb Soccer Services Barcelona més d'un dels nostres departaments formessin part d'un mateix projecte per treballar de la mà i que tant la imatge com el que es transmeti tingui una mateixa identificació.

A nivell de comunicació digital s'ha elaborat una pàgina web nova per Soccer Services Barcelona en la qual s'han hagut d'elaborar tots els seus continguts. D'aquesta manera s'han redactat en els diferents idiomes que utilitza Soccer Services Barcelona per poder arribar a un públic més gran. A més, s'ha elaborat una estratègia digital completa que permet a Soccer Services Barcelona posicionar-se a nivell digital com un dels projectes esportius més importants del moment.

D'altra banda, aquesta estratègia digital completa també té inclosa la creació d'un perfil complet en LinkedIn. S'ha decidit crear únicament aquest perfil en aquesta xarxa social a partir dels objectius principals que vol desenvolupar el client. Amb uns objectius més comercials i ambiciosos, LinkedIn és una de les millors eines digitals que permetran abordar tots els objectius marcats seguint el pla d'acció marcat.

I d'altra banda, a nivell de disseny gràfic s'ha elaborat un rebranding del logotip de Soccer Services Barcelona. El logotip que es tenia era correcte, però a partir de les indicacions de l'equip de disseny s'ha aconseguit adaptar perquè aquest sigui millor. A més, de l'equip de disseny s'ha elaborat la imatge completa de la nova pàgina web que permet traslladar tots els valors que Soccer Services Barcelona vol transmetre. I finalment, a nivell de disseny s'ha decidit crear un conjunt d'elements de papereria corporativa.