Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Altres Projectes

  • Producció audiovisual per Younique
  • 8x5: Disseny i promoció per al servei d'esports de la Universitat de Barcelona
  • Disseny gràfic per la Campanya de Mercats de l'Ajuntament de Barcelona

Agència comunicació Barcelona per a Hotel H

En v3rtice seguim treballant per poder expandir els nostres serveis el màxim possible, per aquest motiu, avui us presentem a un nou client com a Hotel H. En aquest cas, per poder gestionar de manera clara i correcta cada aspecte comunicatiu. Entre les tasques que exerceix v3rtice es poden destacar la creació d'imatges i campanyes online i la gestió completa dels seus canals de comunicació: xarxes socials i pàgina web (on s'inclou una secció de blog amb entrades setmanals).

Hotel H es defineix com un hotel modern i familiar en el qual gaudir de la teva estada el temps que necessitis amb habitacions amb jacuzzi. Aquesta última és una principal característica on els jacuzzis estan presents a les habitacions per poder donar-los als hostes un tracte molt més personal i íntim. A més, una altra de les especialitats d'Hotel H és l'opció d'oferir les seves habitacions per hores per poder descansar, dutxar-se o canviar-se entre uns altres.

En aquest sentit, v3rtice com a agència de comunicació de Barcelona ens estem encarregats de la creació d'una identitat gràfica per a tots els suports digitals de l'hotel, tant a nivell intern com a extern. D'aquesta manera, s'ha creat una homogeneïtzació de la marca en tots els canals per poder creant una importància de la marca que aquesta està desenvolupant de manera contínua a nivell digital. Actualment, totes i cadascuna de les accions digitals que es porten en Hotel H tenen un objectiu clar que és el d'atreure el públic a poder gaudir de les seves habitacions.

D'altra banda, per poder crear més contingut i poder posicionar la marca d'Hotel H es van realitzar un total de 4 blocs mensuals, 1 a la setmana, on es destaquessin totes i cadascuna de les accions o promocions d'Hotel H. La idea d'aquestes publicacions consistirà en la cerca de paraules claus que ens permetran posicionar, dins del sector de l'oci, i més concretament del turisme, hotels i restauració, a Hotel H en les principals eines de cerca en Internet.

Així mateix, l'objectiu de la contínua publicació d'informació a les seves xarxes socials consistirà en una contínua informació d'Hotel H mitjançant imatges, informacions pròpies, enllaços d'interès i un posicionament de la marca Hotel H dins del sector.

Per tant, v3rtice com a agència de comunicació i publicitat de Barcelona especialitzada en disseny gràfic podem seguir creant tot tipus d'elements gràfics adaptats a tot tipus de productes i serveis.