Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Altres Projectes

  • Disseny gràfic amb l'empresa tèxtil Sidogras
  • Definim l'estratègia publicitària de Helen Doron
  • Gabinet i notes de premsa per FlyKube

8x5: Disseny i promoció per al servei d'esports de la Universitat de Barcelona

Com a agència de comunicació de Barcelona especialitzada en disseny gràfic sabem la importància de realitzar reeixidament les campanyes de comunicació i publicitat de tots els clients. En aquest cas, per al servei d'esports de la Universitat de Barcelona realitzem diferents combinem els nostres serveis de comunicació, publicitat i disseny gràfic per dur a terme una gran campanya.

L'última campanya que hem dut a terme s'ha basat en una promoció per a tots els membres de la Universitat de Barcelona que volguessin apuntar-se al seu servei d'esports. D'aquesta manera, els nous abonats pagarien 8 mesos pel preu de 5 amb la matrícula gratuïta. És a dir, una molt bona oferta per motivar-se i tenir una rutina física i esportiva saludable.

En aquest sentit, per poder arribar al màxim percentatge de persones que puguin tenir un interès en aquesta promoció duem a terme diferents accions. En primer lloc, vam fer una adaptació a nivell d'imatge i disseny de la campanya 8x5 adaptant-la als canvis tècnics d'aquest any 2018. Una vegada es van tenir aquests canvis, es van preparar els originals dels dissenys i es van enviar a produir. En aquesta promoció, el format que més es va produir van ser flyers per repartir en diferents facultats.

A nivell de comunicació hem de destacar dues accions diferenciades. D'una banda, quant a comunicació offline es va preparar una campanya de difusió i repartició de flyers durant dues setmanes en les facultats de Química, Física, Dret, Economia, Biologia i Dret de la Universitat de Barcelona. En aquest sentit, es volia fer la promoció d'una manera més directa i propera entre els membres de la comunitat universitària acostant-los l'oferta mitjançant un promotor que pogués resoldre els dubtes que tinguessin en aquell moment.

D'altra banda, a nivell de comunicació digital també es va posar l'accent en la promoció. A les diferents xarxes socials del servei d'esports de la Universitat de Barcelona (Facebook, Twitter i *Instagram) es van realitzar diferents publicacions anunciant la promoció. En aquest cas, també es van programar publicacions amb ADS (en Facebook) perquè pogués arribar al màxim possible d'interessats.

Per tant, amb aquesta campanya hem intentat que la gestió de l'assessoria de comunicació millori a nivell de la imatge de l'empresa mitjançant la gestió de l'agenda de comunicació, l'assessorament a la planificació i presa de decisions estratègiques, l'explicació i redacció dels missatges més afins al target.