Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

8 passos per a crear una estratègia de continguts digitals en la teva empresa

06-06-2019

Una estratègia de continguts digitals és la guia que serveix per a planificar, gestionar i difondre tot tipus de comunicació digital amb l'objectiu d'atreure i retenir a un públic determinat a través de mitjans online.

Dissenyar una estratègia de continguts et permetrà identificar on, quan, com, per què i per a qui va dirigit el missatge que vols desenvolupar i transmetre.

Aquests 8 passos faran que la teva estratègia de continguts sigui efectiva:

  1. Anàlisi: analitza la situació actual de la teva empresa. Abans de pensar en la publicació de qualsevol contingut, hauràs de conèixer la teva competència i el teu posicionament en el mercat.
  2. Objectius: establir els objectius de negoci que vols aconseguir serà un dels passos més importants dins de la teva estratègia de continguts digitals. El contingut haurà de transmetre missatges que ajudin a aconseguir els teus objectius a més de cobrir les necessitats del teu públic objectiu.
  3. Públic: definir el teu target i fins i tot desenvolupar les teves pròpies buyer persones, és a dir, representacions semificticias del teu consumidor final, et permetrà fitar el segment de població al qual vols enfocar el teu contingut.
  4. Contingut: encara que la teva estratègia es basi en un o dos conceptes, hauràs de crear contingut que sigui únic i que tingui en compte elements com la línia estètica, l'estructura del post i les keywords que reflectiran els interessos de la teva audiència.

5: Estratègies de contingut: crea contingut d'interès i un bon disseny per a fidelizar a la teva audiència, utilitza l'email màrqueting com a canal de difusió i recicla el contingut que ja hagis publicat.

  1. Call to action: deixa molt clar què vols que faci el teu públic quan visualitzi el contingut que has creat.

7: Difusió: fixa't en el comportament del teu públic objectiu i el tipus de canals de distribució existents. T'ajudarà a identificar quin és el millor format de publicació i quina és la millor freqüència amb la qual has de distribuir el teu contingut perquè la promoció de continguts tingui èxit.

8: Mesurament: analitza el rendiment de les estratègies utilitzades per a saber si es compleixen els objectius desitjats. Utilitza indicadors de rendiment o KPIs per a calcular els recursos invertits i els resultats obtinguts.

Aquests són els 8 passos per a crear una estratègia de continguts efectiva i que evidentment els nostres comunicadors apliquessin a més d'una campanya de publicitat. V3rtice, la nostra agència de comunicació a Madrid som molt conscients de les estratègies i tècniques del sector, per la qual cosa sempre oferim contingut al dia de les campanyes de publicitat que marquen tendència.

Estarem encantats d'assessorar-te en la teva pròxima campanya, contacta amb nosaltres!