Utilitzem galetes. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Esbrina els influencers que millor calen amb el públic de Madrid.

04-10-2019

Influencers a Espanya


Qui millor que els influencers per a guiar l'estil de vida de les persones? Fer ús de les influencers espanyoles pot ajudar-nos a l'hora de crear una estratègia de xarxes socials i comunicar el producte o servei de la teva empresa com un estil de vida, que s'identifiqui amb el teu client potencial.

Però que és tot això del màrqueting de influencers? Descobreix tot sobre això aquí.

Evidentment, la selecció del influencer ideal dependrà del teu públic, és per això, que has de conèixer al teu públic abans de muntar la teva estratègia de influencers a Madrid.

En altres articles ja t'hem parlat sobre la importància que ha cobrat en l'última dècada la gestió de xarxes socials per a les empreses, on una bona estratègia de mitjà social pot portar amb si un augment considerable en el trànsit i vendes de la teva negocio.te hem comentat quines són les principals estratègies de xarxes socials per a guanyar visibilitat a Madrid i com mesurar l'èxit dels teus RRSS.

Els 10 influencers espanyols de moda en Madrid


Sara Carbonero. Així és, la periodista i presentadora de televisió també actua en xarxes socials com influencer amb més de 2,5 milions de seguidors que l'han portat a ser una de les influencers amb més seguidors a Espanya.

Paula Echevarría. L'actriu, model i bloguera espanyola porta molt temps en el top de les influencers espanyoles per al públic madrileny.

Aida Domenech. Més coneguda com Dulceida, és una de les influencers d'Espanya amb més estirada mediàtica entre les joves espanyoles.

Jessica Goicoechea. Amb poc més d'1 milió de seguidors, es tracta d'una de les més famoses influencers d'Instagram dels últims anys.

Sara Escudero. Amb més d'1 milió de seguidors és una de les influencers de moda espanyoles del moment.

Gala González. És una model, bloguera i DJ espanyola que porta en la indústria des del 2007.

Sergio Carvajal. El participant de supervivents 2018 porta en el món de la influència des de 2014 i és molt conegut pel públic madrileny com un dels influencers més seguits d'Espanya.

Maria Pombo. Nascuda a Madrid en el 1994, és considerada com una de les influencers de Madrid més conegudes en la capital que causa sensació en Instagram amb el seu contingut i opinions.

María Turiel. Una de les influencers de moda espanyoles més conegudes del moment pel seu lifestyle, també destaca per la seva labor com a escriptora.

Natalia Cabezas. Ideal si vols basar la teva estratègia de Mitjà social en YouTube, ja que, és una de la influencers amb més seguidors en aquesta xarxa social.

Microifluencers en Instagram i altres xarxes

D'altra banda, hi ha hagut un creixement substancial en l'ús de micro influencers a Espanya gràcies a que, entre altres coses, requereixen de menys pressupost i permet contractar a més d'un, per a dirigir els nostres esforços a més d'un públic, o d'altra banda, veure que influencer s'ajusta més al nostre públic, per a després descartar els que no funcionen.

En aquest apartat necessites focalitzar més la teva estratègia, per a triar les micro influencers espanyoles que millor calin amb el teu públic, no dubtis a contactar-nos per a rebre més informació sobre que influencers funcionaran millor amb el teu públic, t'assessorarem com a agència de influencers a Madrid.